Kayıt olduktan sonra eÇift bilgilerimi ne kadar saklar?

eÇift profiliniz ve kişisel bilgileriniz, siz profilinizi silene kadar saklanır. Standart üye olarak profilinizi silmek ve üyeliğinizi iptal etmek için eÇift’e giriş yapıp   "Profil" menüsündeki "Üyelik Ayarlarım" linkini tıklayın. Önce "Üyelik Ayarlarınız" sekmesini, daha sonra "Profil statünüz" bölümündeki "düzenle" butonu tıkladığınızda "Profilinizi silmek için tıklayın" linkine ulaşacaksınız. Şifre bölümüne kullanıcı şifrenizi girdiğinizde profilinizin ve kişisel bilgilerinizin silinmesini onaylamış olacaksınız. Premium üyelerin üyelik iptalini yazılı olarak bildirmeleri gerekmektedir (mektup, e-posta veya faks).

Benötigen Sie weitere Hilfe? Kontaktiere uns Kontaktiere uns